Meny

29 aug 2024

Mion

Det blev en tuff start med Frasse (tidigare Mion) då han lyckades rymma bara ett par veckor efter att han kommit hem i oktober förra året. I januari blev vi kontaktade av en fantastisk granne några kvarter bort som sett annonsen på vilse.nu och som senare samma dag lyckades locka in honom i sin lägenhet. Efter mycket drama fick vi in Frasse i en transportbur och matte fick åka raka vägen till akuten för stelkrampsspruta och antibiotika efter ett rejält bett i fingret.


Efter några veckor slutade han fräsa på oss så fort vi kom i närheten (därav namnet Frasse Fräs) och några veckor efter det fick vi börja ge honom lite klappar.


Numera börjar Frasse istället jama så fort man kommer i närheten, och slutar först när man klappar honom. Har man mage att gå innan han är nöjd springer han efter och jamar till han har fått tillräckligt med klappar. Han vill helst inte äta om inte någon sitter och klappar honom under tiden och han sover gärna i sängen med matte och husse.

Besökare, både vuxna och barn, är toppen eftersom det innebär att han får ännu mer klappar och han är expert på att charma till sig kattgodisar.


Frasse är en väldigt lugn och snäll katt som helst ligger och sover eller spanar ut genom fönstret. Han har ett par favoritleksaker som han sakta men säkert börjat leka med, men det allra roligaste är att lurpassa på och försöka leka med storasyster som är en gammal katt-tant och som absolut inte vill leka med sin jobbiga lillebror. 

    Skriv en kommentar



Mion sep 24-3 Mion sep 24 Mion sep 24-4 Mion sep 24-2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen