Meny

22 aug 2024

Rinko

Hej!


Pysens (f.d. Rinko) utveckling går framåt med sjumilakliv, trots att han bara varit här i drygt ett vecka! Han har inte ens fräst eller klöst en enda gång sen han kom hem. Kommer man för nära så lappar han till en med tassen, men utan klor och fräs. Varje dag sker nya små framsteg. 


Vi har klippt bort tovorna på ryggen och borstat massor, och han har blivit bättre på att tvätta sig, nu är hans päls mjuk och glansig och han ser ut som en riktigt frisk och lycklig kissekatt. Skyggheten minskar hela tiden också - han är framme i princip jämt, favoritplatsen är en golvkudde som är helt exponerad mitt i vardagsrummet. Toalettbesöken går bra, han dricker mycket och är fortsatt ett riktigt matvrak. 


Han både pratar och spinner, det senaste är att han spinner medan jag gör iordning torrfoder till honom. En överraskning är hur lekfull han är. Han drar fram som ett yrväder genom lägenheten och lämnar förödelse i sin väg. Det är så fint att se honom göra något bara för skojs skull. Det är som att han fått tillbaka livslusten och gnistan i ögonen. Han kommer och nallar popcorn av mig på kvällarna också. 


Han har börjat låta oss klappa honom ordentligt och spinner. Ju mer man klappar desto mer trygg är han med en sen. Är det något plötsligt ljud eller om något ovant händer så gömmer han sig, men kommer oftast fram efter några minuter. Tar man fram torrfoder kommer han fram direkt. Han sitter mycket i fönstret och spanar och får känna vinden i pälsen och solen på nosen lite grann. 


Vi kan inte föreställa oss livet utan vår lilla grabb, ett stort tack till Katthemmet och alla som ställt upp och hjälpt till för att göra det här möjligt!


Mvh

Eva och Peter

Pia Lindbom 12:16, 26 augusti 2024

Hej!
Så kul att höra, det var jag som körde hem honom till er:)
Han kan inte få ett bättre hem än nu!

Ewa 21:40, 26 augusti 2024

Fina Rinko / Pysen. Jag var hans akuthem några veckor innan han flyttade in på katthemmet. Blev så kär i denna snygging. Hade jag haft möjlighet hade han stannat hos mig. Blir så glad att se att han fått ett så fint och kärleksfullt hem hos er. Önskar er stort lycka till och när han tillåter det så ge honom en nospuss från mig.

    Skriv en kommentar



Rinko aug 24 Rinko aug 24-3 Rinko aug 24-4 Rinko aug 24-5

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen