Meny

15 jun 2024

Tomoe

Hej på er!

Här kommer en uppdatering från Zorro (tidigare Tomoe).

Det har nu gått snart 2 månader från att Zorro kom hem till sin nya familj. I början var han väldigt osäker, vilket inte är så konstigt. Ganska snart såg vi skymtar om att det här ändå var en rätt nyfiken och gosig kille. Han fick snabbt smeknamnet "lill-killen" trots sin uppskattade ålder på 8 år. Detta då han jämfört med våran 15 åring är mycket mindre i storleken och åldern, helt enkelt en lillkille 😊.


I princip varje dag gosade han med sin nya storebror som kanske inte riktigt ville gosa lika mycket med honom. Vi började därmed försöka närma oss honom. Trots att de första dagarna bemöttes med slag, rivmärken och fräsande på oss människor fortsatte vi och försöka visa att vi är snälla tvåbenta varelser.

I början var Zorro otroligt hoppig på minsta lilla ljud. Men som ni ser på bilderna har han hittat sitt lugn och sin favoritplats att sova på. Oavsett om vi kollar på tv eller gör ljud ifrån oss. Hans storebror har även lärt honom hur man gullar till sig en kalkon- eller skinkbit när någon av matte gör sin frukost. Det har visat sig att det är väldigt smarrigt enligt Zorro!


Det som har hänt nu bara de senaste dagarna är att Zorro har börjat våga sig fram och har börjat uppskatta att gosa med oss människor. Speciellt vid nacken är det lite extra skönt, då spinner han lite extra mycket.

Vi har total förälskat oss i vår lillkille. Han busar med kattleksaker och vågar sig fram mer och mer för varje dag. Han gömmer sig inte längre utan ligger på sin favorit stol eller i katt trädet och kommer fram och gosar. Vi är väldigt spända på vad som kommer visa sig ju mer tiden går. Det har trots allt "bara" gått två månader.


Glada sommar hälsningar

Matte Michaela, Matte Nathalie, storebror Goliath🐈 och lill-killen Zorro 🐈‍⬛

    Skriv en kommentar



Tomoe jun 24 Tomoe jun 24-2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen