Meny

17 maj 2024

Frami - uppdatering

Hej! 

Mitt namn är Dixie men för er är jag mer känd som Frami, en svartsköldpaddstigre och vit honkatt född april 2015 och jag bodde i ett träd med mina syskon.


Jag är fortfarande rätt skygg när det kommer nya människor hem till oss men min mattes pappa och några av de kattvakter som matte brukar anlita tolererar jag och då håller jag mig synlig. Vissa har till och med fått klappa mig. Annars håller jag mig på avstånd eller gömd och har en flyktplan redo om jag behöver.


Den enda gången som jag inte är lika rädd eller skygg för saker är när det vankas mat. Då är jag snabbt framme och glömmer bort att vara rädd. Har till och med försökt sno mattes pappas smörgåsar från skärbrädan, då är jag inte rädd minsann.


Matte hade ju en katt innan mig men hon skaffade ytterligare en katt efter mig.Så där kul tycker vi att det. Lexus är en ganska jobbig "lillebror" som gärna attackerar oss och busar men matte var tydligen tvungen att ha en katt till. Hon är inte riktigt klok! Det räckte väl med mig och Zelda!!

Ville bara skriva en liten hälsning till er om att jag har det bra! Finns kanske någon av er som fortfarande minns mig.


Ha det gott!Mvh Dixie f.d Frami


    Skriv en kommentar



Frami maj 24-2 Frami maj 24-3 Frami maj 24

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen