Meny

24 mar 2024

Istvan & Istar

Hej, 

En liten uppdatering från Istvan och Istar, nu med nya namnen Cheeku och Peppar.


Det är lite mer än 1år sedan de kom till oss, och det är otroligt att se hur de har blommat ut till självständiga individer.

Till en början höll de till under badkaret, men ganska snabbt började Peppar komma ut och leka med en fjädervippa på behörigt avstånd. För Cheeku tog det längre tid att våga sig ut, men matte hade nöjet att se hur de båda utforskade lägenheten nattetid när hon arbetade sent.


Sedan dess så har de insett att det kan vara gosigt att bli klappade. Peppar föredrar en klapp runt öronen och pannan medan Cheeku stryker sig mot ansiktet i famnen och hoppar upp i knät, framförallt I deras och husses favoritfåtölj. Därtill har Peppar har sin älsklingsfjädervippa som hon fångar och sedan drar iväg med till Cheeku för att visa sin fångst. Cheeku har å sin sida hittat laserpekaren och snören som kul leksaker (självklart under uppsikt).

Nu när värmen kommer tillbaka har de börjat gå ut på vår ( innätade) balkong igen och ber om att vi ska öppna dörren på morgonen så de kan dofta på friska luften. De har även hittat sina platser I sängen och bråkar om täcket.

Sedan vi träffade dem första gången hos er och enbart sett Cheekus ansikte i deras dåvarande "kokong", så har de blivit utåtgående social familjekatter och familjemedlemmar.


Tack för förtroendet att vi fick adoptera dem.


Vänliga hälsningar, Louise, Devesh, Peppar och Cheeku

    Skriv en kommentar



Istvan-Istar mar 24 Istvan-Istar mar 24-4 Istvan-Istar mar 24-3 Istvan-Istar mar 24-2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen