Meny

Calver

Har åkt hem5 årHonkatt

CALVER är en svartsköldpadda och vit honkatt född ca 2019.


Hon kom till Katthemmet efter att ha gått hemlös i en kattkoloni i Tärnsjö.


Fd akutmatte berättar

Calver är en jättesöt tjej, väldigt nyfiken och tycker om att hålla dig sällskap på lite avstånd både natt och dag. Hon kan bli rädd vid plötsliga rörelser och höga ljud. Då springer hon iväg, snabb som en vessla. 

Populärast är att sitta i fönstren och titta på vad som händer. Calver är också väldigt intresserad av att titta på fåglar på tv. 

Hon leker gärna och ofta. Däremot fick inte jag leka med henne mer än att rulla bollar lite försiktigt till henne. Vippor gillar hon inte alls (än så länge).

Sitter du lugnt och stilla kan hon ibland smyga sig fram för att nosa lite på dig och sedan snabbt springa iväg. Det dröjer nog inte så länge innan hon blir mer bekväm med att vara nära. Speciellt om det redan finns en trygg katt i hemmet som kan visa henne att det inte är farligt. Hon pratar väldigt gulligt med dig och kan ibland även vifta på den lilla svansen.


När Calver kom till oss märkte vi snabbt att hon haltade. Det visade sig att hon varit med om ett trauma under sin tid som hemlös. Vi amputerade hennes skadade bakben och Calver blev mer eller mindre genast en gladare katt. Hon är snitsig och har snabbt anpassat sig till ett liv med tre ben. 


Calver söker nu ett tålmodigt hem utan barn med eller utan kattkompis.


Calver flyttade till sitt nya hem 2024-07-13. 

Calver (4)_red Calver

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen