Meny

Peppy

Har åkt hem1 årHankatt

OBS! Adopteras tillsammans med Diamond.


PEPPY är en bruntabby hankatt född ca Maj 2023. Han kom till Katthemmet tillsammans med Diamond från en liten koloni på Dalarö.


Fd akutmatte berättar

I början när katterna kom till oss var de väldigt rädda och litade inte alls på oss människor. Första dagarna satt de i en garderob och väntade. Sakta men säkert tog nyfikenheten över och båda katterna vågade sig ut. Diamond främst för att leka och Peppy för att äta. På den tid katterna har varit hos oss har de utvecklats enormt mycket. Båda är nu väldigt sociala och vill gärna vara med oss överallt. På badrummet, när man ska duscha eller gå på toa, vid matbordet, när man lagar mat och såklart även i sängen. Peppy vill än så länge inte bli buren men även han älskar gos och han kommer gärna fram och tigger klappar så länge det sker på hans villkor, annars visar han det genom att gå undan. Han har aldrig nafsat eller klöst. Peppys favoritleksak är helt klart boll och han är en mästare på att dribbla med t.ex. pingisboll. Diamond gillar också pingisbollen men hon hänger inte riktigt med i Peppys snabba tempoväxlingar, han är riktigt snabb. Diamond föredrar att leka med allt som har med fjädrar att göra och snören samt människornas hårsnoddar. Båda katterna är tokiga i öronproppar.

Katterna förstår vad "mat" och "godis" betyder så det är ett bra sätt att få dem att komma rusande. Båda tycker om att äta godsaker direkt ur handen och av någon anledning ställer de sig då på bakbenen. Peppy är riktigt duktig på att balansera medan Diamond tar gärna lite stöd mot handen som håller i godisbiten. 


Peppy och Diamond vill komma till ett hem utan småbarn.


Kompisarna flyttade till sitt nya hem 2024-02-18. 

Peppy (3)_red Peppy (6)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen