Meny

Lugo

Har åkt hem4 årHankatt

LUGO är en bruntabby hankatt född ca 2020.


Han kom till Katthemmet via Södra djursjukhuset då han hittats påkörd i Haninge. Efter vård i ett av våra duktiga akuthem är han nu helt återställd. 


Fd akutmatte berättar

Lugo är en otroligt snäll och tillgiven kille som ständigt vill vara vid sin människas sida. I början kan han vara lite blyg och försiktig runt nya människor och han blir lätt orolig av höga ljudnivåer och större grupper. Vi tror därför att han skulle passa bäst i ett lugnt hushåll utan småbarn. Han mår som bäst när han får en massa rofylld kvalitetstid med sin/sina människor. På kvällen är han först med att inta sin plats i sängen och väntar tålmodigt på att hans människor ska komma och lägga sig så att han kan sova gott i ett knäveck hela natten.
Lugo har opererat ut ett par tänder vilket gör att hans läpp ofta fastnar ovanför ena hörntanden. Trots att det ser ut som att han har stoppat in en näve lössnus är det otroligt gulligt. Han har också oemotståndligt uttrycksfulla och vackra ögon. 
Lugo jamar i princip aldrig - inte ens när matskålen är tom - men kan ibland komma med världens gulligaste kuttrande när han vill ha gos eller gå ut på balkongen. Lugo har tidigare varit utekatt och vill fortsätta kunna gå ut på en inglasad eller innätad balkong, och behöver därför också bo stort. Han vill även vara ensamkatt i sitt nya hem. Trots sin något nervösa läggning är Lugo perfekt för den som vill ha en tillgiven, sällskapssjuk, genomsnäll och lekfull katt.


Lugo flyttade till sitt nya hem 2024-08-11. 

Lugo1_red Lugo (5)_red Lugo (1)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen