Meny

Lazy

Har åkt hem

LAZY är en söt svart-vit kille, född ca mitten av 2003. Har gjort stora framsteg sedan han skiljdes ifrån Tyzon. Har bott i akuthem tillsammans med två tama killkompisar som lärt honom att människor inte är så jättefarliga trots allt.

040410: Lazy säljs tillsammans med sin rumskamrat Ludwig.

040308: Lazy visade sig vara en pojke och är nu kastrerad och id-märkt. Sedan kastreringen har han blivit mycket tamare och även akuthusse får klappa på honom. F.d. akutmatte tror att Lazy mycket snart blir en knäkatt! :-)

Akutmatte berättar 04-01-07:
Lazy är väldigt nyfiken, pratig, lekfull, kelig och låter som en liten motor när hon spinner. Man får dock inte komma henne riktigt nära än och man kan inte kalla henne till sig utan hon springer gärna bort när man närmar sig. Sitter man i soffan eller ligger i sängen kommer hon dock och vill kela. Hon kan då ligga kvar ganska länge brevid en. De senaste dagarna har det gått bra att sträcka fram handen och börja kela med henne om man sitter på golvet eller försiktigt böjer sig fram mot henne. Hastiga rörelser får henne dock att springa iväg.
När hon vill undersöka om en sak är farlig, t.ex. en hand, en fot, huvudet, e.d., slår hon med tassen och det kan göra ganska ont när hon får in en rak höger. ;-)
Lazy behöver ett hem där man har tid, tålamod och mycket kärlek, gärna i sällskap med annan (tam) katt då hon är väldigt social. Hon kommer säkerligen att mest ty sig till den andra katten i början och kolla in husse/matte ett tag först.
Lazy

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen