Meny

19 sep 2024

Belma

Belma är en är svartsköldpadda och vit honkatt född 2016. Hon har bott med andra katter i en kattkoloni i Bro och kom till ett akuthem där hon födde 2 pojkar. Efter det flyttade hon till vad som skulle bli hennes för eviga hem, men nu har bebisen i familjen utvecklat kraftig allergi mot katt så Belma kan tyvärr inte bo kvar.


När Belma kom till familjen var hon mycket rädd och tydde sig bara till sin kattkompis Noppe, men med mycket tålamod och kärlek har Belma med åren blivit den mest kärleksfulla och keliga katt. Hon är fortfarande rädd för nya människor och vill inte bli buren men när hon får bestämma så ligger hon gärna i knäet och spinner och det bästa hon vet är att leka!

Hon har levt som innekatt och behöver nog fortsätta som det trots att hon älskar spana efter fåglar i fönstret, men hon är tyvärr för rädd av sig för att kunna släppas ut fritt.


Belma behöver komma till ett lugnt hem helst utan småbarn där man har tid att leka och aktivera henne och gärna där det redan finns andra katter då hon är van vid det.


Pga allergin hos barnet skulle Belma behöva komma till en jourhem snarast så är du intresserad hör av dig.


Kontakta: 

niskus_91@msn.com

IMG_0143 IMG_0142 IMG_0136

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen